Omfangsdræn i Roskilde og omegn

Aabo Entreprise er din professionelle partner, når det kommer til etablering af omfangsdræn i Holbæk, Roskilde, Tølløse og omegn.

Professionel etablering af omfangsdræn

Omfangsdræn

Omfangsdræn kan være en god løsning mod fugt. Omfangsdræn er et effektivt tiltag, der forhindrer fugtskader, svamp og råd. Vi er professionelle i opsætning og etablering af omfangsdræn.

Vi tilbyder selvfølgelig uforpligtende rådgivning vedrørende omfangsdræn. Vi kommer gerne ud og vurderer, hvor vidt et omfangsdræn kan løse dine problemer med fugt og skader i f.eks. kælderen.

 

Omfangsdræn holder huset tørt

Omfangsdræn er effektivt mod fugt og forhindrer fugtskader. Omfangsdræn er isolerende og affugter byggeriets vægge. Har dit hus fugt i fundamentet, så kan et omfangsdræn være med til at sikre råd og svamp i boligen på længere sigt. Hos Aabo Entreprise har vi mange års erfaring med anlægsarbejde og kan etablere omfangsdræn, som leder vandet væk fra dit hus og videre ud til kloakken.

Optimale løsninger

Kontakt os gerne, så kan vi vurdere gennem en forundersøgelse, om et omfangsdræn kan løse dine fugtproblemer. Vi har en stor og moderne maskinpark til rådighed, så alle opgaver vedrørende anlægsarbejde kan løses optimalt og på professionel vis. Ring til os på telefon 40 35 86 92 eller skriv til vores e-mail kasper@aabo.org for at høre mere om omfangsdræn. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os & hør mere.

Hør mere om anlægsarbejde

Vi kommer altid gerne forbi dig og giver et uforpligtende tilbud. Om du bor i Holbæk, Roskilde, Tølløse eller omegn spiller ingen rolle. Vi dækker bredt geografisk og kører gerne efter arbejdet. Kontakt os på telefon 40 35 86 92 eller skriv til e-mail kasper@aabo.org.

Vi hjælper dig ud fra dine behov