Nyanlæg af kloak & klima

Hos Aabo Entreprise har vi stor erfaring inden for nyanlæg af kloak og kloakarbejde, som vi tilbyder for kunder i Tølløse, Roskilde, Holbæk og omegn.

Renovering & nyanlæg af kloak

Kloakarbejde

Vi udfører både de store og de små opgaver for private og erhverv. Hvad enten det er kloakspuling, belægningsarbejde, TV-inspektion eller en helt anden form for kloakarbejde, hører vi gerne fra dig.

Vores medarbejdere er dygtige håndværkere med stor erfaring inden for kloakarbejde, og derfor går du aldrig galt i byen, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi lægger vægt på kvalitet! 

Det er vigtigt for os at udføre arbejdet for dig, så det på alle måder lever op til din tilfredshed. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi vejlede dig, hvis du er i tvivl-, eller har spørgsmål til netop din situation.

Nyanlæg af kloak

Skal du have en nyanlæg af kloak i forbindelse med tilbygning, nybyggeri eller renovering, så tilbyder vi kloakarbejde i topklasse. Hos Aabo Entreprise går vi altid i dialog med vores kunder omkring en ny kloak, så du får den løsning, der passer dine behov. Vi er medlem af Danske Kloakmestre, så du kan være sikker på et holdbart kloakarbejde. Henvend dig og få et uforpligtende projektmøde og tilbud på opgaven.

Kloakrenovering

Oplever du problemer med tilstopning, rotter og lugtgener? Vi udfører kloakrenovering for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har stor ekspertise inden for renovering af kloakker og kloakarbejde, så du er sikret et effektivt resultat, der holder i mange år frem. Vi udfører renoveringen hurtigt og uden gener for dig eller din virksomhed, så du ikke skal være generet af et kloakanlæg, der ikke virker.

LAR løsninger

Vi tilbyder LAR løsninger til alle, der måtte opleve behov. LAR står for Lokal Afledning Af Regnvand. Vi laver lokale løsninger, der separerer regnvandet, så man ikke belaster hverken renseanlæg eller miljø. Vi skaber naturlige vandbalancer med markedets bedste metoder og teknikker. Har du spørgsmål, eller er du interesseret, tag kontakt!

LAR løsninger

Faskiner, regnvandsbede og opsamling af regnvand. Dine muligheder for professionelle LAR løsninger er mange.

Din autoriserede kloakmester

Aabo Entreprise er din lokale og meget erfarne kloakmester. Med en uddannelse tilbage i 2007 som autoriseret kloakmester, har det budt på mange års erfaring og mange veludførte arbejdsopgaver med kloak. Aabo Entreprise er dit sikre valg mod professionelle løsninger.

Vi håndterer stort som småt, og du behøver blot at tage kontakt. Vi finder en holdbar løsning. Hvad end du oplever fejl, skader eller har behov for et nyanlæg, kan du trygt henvende dig til os. Vi kan stå for hele processen og har professionelle samarbejdspartnere til opgaven.

 

Har du behov for at høre mere om dine individuelle muligheder i netop din situation, arrangerer vi et projektmøde med dine ønsker og behov i centrum. I fællesskab skræddersyer vi en løsning og et godt tilbud på din opgave. Der er selvfølgelig helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud. Kontakt os allerede i dag!