Fundamenter

Her på siden kan du få et overblik over vores fundamentarbejde. Vi tilbyder sikker opbygning af solide fundamenter for private og i erhvsmæssige sammenhænge. Vi udfører udelukkende fundamentarbejde efter kvalitetsmetoder og gode materialer.

Sikkert & solidt fundament til jeres hus

Fundamenter

Aabo Entreprise er din kompetente entreprenør, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus. Det er afgørende, at arbejdet med opbygning af fundament udføres professionelt.

Har du brug for vores professionelle ekspertise til at opbygge et nyt fundament, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan stå for hele processen; lige fra udgravning til isolering af fundamentet.

Støbning fra a-z

Har du behov for et fundament, der holder og er af markedets bedste kvalitet? Aabo Entreprise er din kompetente entreprenør med stor erfaring i fundament, isolering mv. Vi laver fundamenter for private- og erhverv, hvad end det er parcelhuse, tilbyg el. lign.

Skader, revner eller ustabilt?

Har jeres hus gamle hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament, eller er der fare for, at det sætter sig? Vi tilbyder at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Vi er professionelle, og det er en forudsætning for denne type opgave.

Faglig & grundig rådgivning

Hos Aabo Entreprise tilbyder vi alle former for fundamenter. Vi tilbyder også en grundig rådgivning, hvis du har spørgsmål, vil vejledes eller blot vil høre nærmere. Naturligvis både før, under og efter projektet. Vi garanterer, at kvalitet er et kendetegn!

Hør mere om fundamenter

Vi kommer altid gerne forbi dig og giver et uforpligtende tilbud. Om du bor i Holbæk, Roskilde, Tølløse eller omegn spiller ingen rolle. Vi dækker bredt geografisk og kører gerne efter arbejdet. Kontakt os på telefon 40 35 86 92 eller skriv til e-mail kasper@aabo.org.

Fundamentet er altafgørende

Fundamentet er basen for ethvert byggeri. Fundamentet skal være stærkt, solidt og sikkert. Fælles for alle fundamenter er, at de skal bære husets vægt. Det er derfor altafgørende, at det laves præcis.

Hos Aabo Entreprise har vi mange års efaring i opbygning af alle former for fundamenter til henholdsvis private huse, sommerhuse, kontorbygninger eller parcelhuse. Vi kan håndterer stort som småt. 

Står du og skal have bygget en helt ny bygning, kan vi sørge for udgravningen, isoleringen og hvad der ellers hører til projektet. Vi er professionelle i vores arbejde og laver udelukkende kvalitetsresultater.

Har du behov for rådgivning eller vejledning, står vi naturligvis klar til at høre fra dig. Vore største interesse er dine ønsker og behov, så vi kan imødekomme et resultat, der passer til dig. Kontakt os allerede i dag!