Anlægsarbejde i Holbæk & omegn

Anlægsarbejde inden for anlæg af græs, ny parkeringsplads, en ny indkørsel, stier, afretning af fliser eller kantsten?

Aabo Entreprise er din professionelle partner

Anlægsarbejde

Hos Aabo Entreprise har vi i mange år udført anlægsarbejde i Holbæk og omegn for både private og erhverv. Uanset om der er tale om en større eller mindre anlægsopgave, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig i mål ud fra dine ønsker og behov.

Er du i tvivl om noget, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig og høre meget. Ring til os helt uforpligtende, og få et godt tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

En bred vifte af opgaver

Vi løser alle typer opgaver, hvor der er behov for regulering af underbunden. F.eks. i forbindelse med forberedelse til byggeri, nye parkeringspladser, stier, kantsten eller afretning af fliser. Dine muligheder for anlægsarbejde er mange, og vi er fleksible!

Indkørsler & haver

Er der behov for en parkeringsplads og indkørsel, eller har du brug for nyt græs og et havebed? Uanset om det er af praktiske eller kosmetiske årsager, er du garanteret løsninger af den bedste kvalitet overhovedet. kontakt og lad os høre nærmere.

Et uforpligtende tilbud

Ring til os på telefon 40 35 86 92 eller skriv til vores e-mail kasper@aabo.org for at høre mere om vores anlægsområder. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os & hør mere.

Hør mere om anlægsarbejde

Vi kommer altid gerne forbi dig og giver et uforpligtende tilbud. Om du bor i Holbæk, Roskilde, Tølløse eller omegn spiller ingen rolle. Vi dækker bredt geografisk og kører gerne efter arbejdet. Kontakt os på telefon 40 35 86 92 eller skriv til e-mail kasper@aabo.org.

Professionelt & effektivt anlægsarbejde